ΦΥΣΙΚΟ LIFTING ΠΡΟΣΩΠΟΥ

  Το βίντεο που ακολουθεί  δείχνει πως μπορείτε σε λίγο καιρό να φαίνεστε δέκα  με είκοσι χρόνια νεότερες και νεότεροι.

 

   Πως λειτουργεί;

Τα  LASER αφυπνίζουν και ενεργοποιούν μία ομάδα κυττάρων του δέρματος που λέγονται ινοβλάστες. Η δουλειά των ινοβλαστών είναι να παράγουν με φυσικό τρόπο ελαστίνη, κολλαγόνο και υαλουρόνη, ώστε το δέρμα  του λαιμού, του προσώπου και του μετώπου να αναπλάσσεται πλέον συνεχώς, με αποτέλεσμα από εδώ και πέρα να παραμείνει το πρόσωπο πιο δροσερό, πιο νεανικό και πιο σφιχτό. Οι λεπτές ρυτίδες προοδευτικά εξαφανίζονται.

Τέλος λοιπόν στη γήρανση και στην κατάπτωση των χαρακτηριστικών του προσώπου. Με τη διαδικασία αυτή βελτιώνεται και ο ψυχισμός και η διάθεση για ζωή.

Περισσότερες πληροφορίες θα πάρετε μέσα από ένα δωρεάν ιατρικό ραντεβού, όπου η ενημέρωση σας είναι πλήρης, χωρίς καμία περαιτέρω δέσμευσή σας. Φεύγετε για το σπίτι σας χωρίς να πάρετε μπροστά μας κάποια θετική ή αρνητική απόφαση.

Άλλωστε και εμείς μπορεί να απορρίψουμε αυτή τη διαδικασία, αν δε σας ταιριάζει.

Δέστε προσεκτικά το βίντεο και λάβετε υπόψη σας , ότι γίνεται και σε εμάς όλη αυτή η διαδικασία και μάλιστα  προηγείται αυτής κάθε φορά και μία πρόσθετη διαδικασία που λέγεται  ιοντοφόρηση. Για την όλη συνεδρία χρειάζεται χρόνος διάρκειας μίας ώρας.

Ελάτε λοιπόν σε ένα κατατοπιστικό ραντεβού ενημέρωσης, όπου προηγουμένως θα εξετάσουμε το πρόσωπό σας στον μεγεθυντικό φακό (Τηλ:2310221150).