MICRONEEDLING

Μικροβελονισμός

Ό,τι καλύτερο για την

ομορφιά υπάρχει σήμερα

 

Αυτοματοποιημένο μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας

 

Bάθος εισδοχής από 0,25mm μέχρι 1mm

Δυνατότητα να φθάσει μέχρι 2,5 mm

 

Ο βελονισμός ήταν η αιτία της ανακάλυψης των μικρών, αυτοματοποιημένων, ευέλικτων, καινοτομικών και αποτελεσματικών μηχανημάτων περιποίησης, βελτίωσης και αποκατάστασης του δέρματος, τόσο του προσώπου, όσο και του σώματος. Ας μην ξεχασθεί πως η εμπειρία μας ξεκινά το 1975 στο Βερολίνο και από το 1981 εδώ στη Θεσσαλονίκη. Επίσης να σημειωθεί πως το διδάσκουμε το θέμα στους γιατρούς ερασιτεχνικά από το 1983 και επαγγελματικά από το 1999.

Η ναυαρχίδα αυτής της σύγχρονης αισθητικής ιατρικής είναι το βραβευμένο μηχάνημα μικροτεχνολογίας:

Dermapen original

 

Επιλέξαμε αυτό το παγκοσμίου φήμης μηχάνημα για να προσφέρουμε την πιο αξιόπιστη λύση στις πελάτισσες και τους πελάτες μας.

Προσοχή, υπάρχουν φθηνά μαϊμού μηχανήματα που δυστυχώς χρησιμοποιούνται επί ανήξερων ανθρώπων, λες και αυτά τα ιατρικά μηχανήματα είναι όπως τα ρολόγια ρόλεξ που πωλούνται 10-80 €! Το μαϊμού αντικείμενο δεν σε βλάπτει, το μαϊμού ιατρικό μηχάνημα όμως;

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα του original Dermapen μηχανήματος;

 

 1. Είναι στιβαρής κατασκευής και λίαν αξιόπιστο.
 2. Υπάρχει απόλυτος έλεγχος του επιφανειακού βάθους, ώστε να μην υφίσταται η παραμικρή αμφιβολία για το βάθος των διατρήσεων, το οποίο επιλέγεται σε υποδιαιρέσεις του χιλιοστού. Βέβαια το βάθος διαφοροποιείται ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής του pen.
 3. Είναι αποδεδειγμένη η ευεργετική επίδραση του μηχανήματος στην αναζωογόνηση και παραγωγή φυσικών ουσιών για ένα υγιές και αισθητικά ωραίο δέρμα.
 4. Το μηχάνημα είναι ευέλικτο και  φτάνει και στα πιο  δυσπρόσιτα σημεία του δέρματος.
 5. Η τεχνική δεν δημιουργεί ουλές, αντίθετα διώχνει ουλές.
 6. Εξυπακούεται πως προωθεί τη φυσική παραγωγή ελαστίνης, κολλαγόνου, υαλουρονικού οξέος και ανασυντάσσει τις ελαστικές ίνες, δίνοντας όγκο, λάμψη και σφρίγος στο δέρμα.

 

Πότε χρησιμοποιείται το pen;

 

Όταν το δέρμα στο πρόσωπο ή στο σώμα έχει σωρεία προβλημάτων

 • Ρυτίδες όλων των τύπων για απάλυνση αυτών.
 • Ως ιδανική λύση για Facelift, όταν είναι έντονη η χαλάρωση ή το δέρμα είναι ατροφικό και κρύο, γιατί είναι ελλιπής η μικροκυκλοφορία και χρειάζεται ανανέωση στις επιφανειακές στοιβάδες του δέρματος.
 • Σμίκρυνση πόρων και βελτιστοποίηση της υφής του δέρματος.
 • Ενεργός και ουλώδης ακμή.
 • Ήπιες μελαγχρώσεις, όχι μέλασμα.
 • Ουλές
 • Ραγάδες
 • Θαμπό και λιπαρό δέρμα.
 • Στοιχεία δερματικής γήρανσης λαιμού και ντεκολτέ
 • Κυτταρίτιδα

Στο χρονικό διάστημα της θεραπείας με pen, ελαττώνεται ο φραγμός του δέρματος και μπορούν να εισχωρήσουν άμεσα μεγαλύτερες ποσότητες ενυδατικών, αναπλαστικών ή άλλων ορών θεραπείας. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να βελτιωθεί η υφή, η σύσφιξη και η γενική εικόνα της δερματικής επιφάνειας.

Συμπέρασμα

 

Οι μικροσκοπικές διατρήσεις του δέρματος δεν καταστρέφουν το δέρμα, απεναντίας το ανανεώνουν! Αυτές γίνονται σε ελεγχόμενο βάθος 0,25mm, 0,50mm, 0,75mm, 1mm, φθάνοντας μέχρι 2,5mm σε ειδικές περιπτώσεις επάρσεων του δέρματος, όπως σε ουλώδη ακμή, χειρουργικές ουλές, κτλ.

Εξαιτίας της ελαστικότητας της επιδερμίδας οι μικροοπές κλείνουν αμέσως ή μετά πάροδο λίγων ωρών και το δέρμα επανέρχεται στην προτέρα φυσιολογική κατάσταση με όλα τα οφέλη της θεαματικής παρέμβασης. Δεν υπάρχουν σημάδια παρά μόνο μία ήπια ερυθρότητα, η οποία διαρκεί από δύο ώρες μέχρι μία ή δύο ημέρες και βαίνει συνεχώς μειούμενη. Όμως ούτε αυτή φαίνεται, γιατί καλύπτεται από το απλό makeup.

 

Μπορεί η χρήση pen να θεωρηθεί μεσοθεραπεία;

 

Ασφαλώς, γιατί είναι μία διακριτή μορφή αυτοματοποιημένης και αυστηρώς ελεγχόμενης μεσοθεραπείας. Σε κανονικές συνθήκες ακόμα και η πιο ποιοτική ενυδατική ή αντιγηραντική κρέμα δεν μπορεί να διεισδύσει ή διεισδύει μερικώς στις κατώτερες στοιβάδες του δέρματος.

Όμως την ώρα της λειτουργίας του penενεργά συστατικά, όπως βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες, ρετινόλη  και ουσίες όμοιες μ’αυτές που παράγει το δέρμα, μπορούν να φτάσουν στο χόριο.

Σε τι διαφέρει η διαδικασία θεραπείας με originalDermapen σε σχέση με την κλασική μεσοθεραπεία;

 

 • Είναι ανώδυνη.
 • Έχει μεγαλύτερη αναπλαστική ικανότητα σε σύγκριση με την ετερόλογημεσοθεραπεία.
 • Έχει ομοιόμορφη και πολλαπλή μικροδιάτρηση σε ελεγχόμενο μικροβάθος με 108 διεισδύσεις ανά δευτερόλεπτο. Άρα κάνει το μηχάνημα καλύτερα τη δουλειά του, αρκεί ο χειριστής ιατρός να είναι συγκεντρωμένος στο πεδίο θεραπείας.

 

Είναι η θεραπεία με Dermapen ίδια με τη θεραπεία επαγωγής κολλαγόνου με μικρο-βελονισμό;

Ναι, με τη διαφορά πως αυτό το όνομα της επαγωγής μπήκε επί εποχής ρόλλερ, ενώ τώρα το Dermapen έχει εκατό φορές καλύτερα αποτελέσματα και ακρίβεια στην εφαρμογή του. Η επαγωγή κολλαγόνου, διεθνώς λέγεται CollagenInductionTherapyή με τα αρχικά CIT ή δερματικός μικροβελονισμός  (Microneedling).

Πως φαίνεται το δέρμα μετά την αυτοματοποιημένη θεραπεία με pen;

 

 • Το δέρμα για λίγο είναι απειροελάχιστα ερυθρό, αλλά με ειδική μάσκα υποχωρεί αρκετά.
 • Η πελάτισσα επικαλύπτει την περιοχή με προϊόντα μακιγιάζ και με αντηλιακή κρέμα και επιστρέφει στη δουλειά της ή στις καθημερινές δραστηριότητές της.
 • Τις επόμενες δύο ημέρες θα ανατείλει μία φοβερή λάμψη στο πρόσωπο και στο μεταξύ η ήπια ερυθρότητα θα έχει εξαφανιστεί.
 • Μόνο σε περίπτωση βαθιάς ανάπλασης, όπου χρησιμοποιήθηκε και ρετινόλη θα υπάρξει ήπιο ξεφλούδισμα για μία έως δύο ημέρες. Όμως αυτή τη μεθοδολογία την αποφεύγουμε, γιατί σε τέτοιες καταστάσεις προτείνουμε plasmapenκαι όχι dermapen.
 • Από την τρίτη ημέρα το δέρμα αποκτά φοβερή λαμπρότητα, ακτινοβολεί, γίνεται σφριγηλό, νεανικό, χωρίς δυσχρωμίες.
 • Επίσης τις επόμενες ημέρες παρατηρείται απάλυνση των λεπτών ρυτίδων και οι ουλές της ακμής αν υπάρχουν σταδιακά απαλύνονται, για να υποχωρήσουν αισθητά στις επόμενες 2-3 συνεδρίες.

 

Πόσες συνεδρίες είναι απαραίτητες;

 

 • Αυτό εξαρτάται από την έκταση, τη βαρύτητα, το είδος του επιδιωκόμενου στόχου και το μέγεθος των βλαβών του δέρματος.
 • Για λαμπερό και φωτεινό πρόσωπο μπορεί να χρειαστεί μόνο μία συνεδρία.
 • Για φροντίδα και απάλυνση ρυτίδων, για ουλές ακμής ή για αντιγήρανση συνιστούμε έως 6 συνεδρίες, οι οποίες μπορούν να γίνονται ανά 15 ή 30 ημέρες, δηλαδή μέσα σε χρονικό διάστημα 3 έως 6 μηνών. Φυσικά αυτό είναι συζητήσιμο και εξαρτάται και από τις προσδοκίες ή από άλλους κοινωνικούς παράγοντες. Κάποιοι προτιμούν να κάνουν σε διπλάσιο χρόνο τις θεραπείες ή προσανατολίζονται να κάνουν και  μόνο ελάχιστες συνεδρίες.
 • Μερικές και μερικοί επιθυμούν να δοκιμάσουν περισσότερες από μία μεθόδους. Γι’ αυτό και εμείς καταγράφουμε τις πιθανές επιθυμίες της πελάτισσας –πελάτη και παράλληλα προβάλλουμε τη δική μας εκτίμηση κατά την πρώτη δωρεάν επίσκεψη χωρίς θεραπεία, ώστε όταν αποφασίσει να έλθει σε εμάς, να γνωρίζουμε το πλαίσιο δυνατοτήτων συνεργασίας.
 • Τέλος υπάρχουν και άλλες γυναίκες που δοκιμάζουν από μία φορά, όλες τις μεθόδους, για να διαπιστώσουν ποιά ή ποιές από αυτές έχει καλύτερα αποτελέσματα πάνω τους.
 • Απαγορεύεται το πλύσιμο του προσώπου τις πρώτες πέντε ώρες μετά τη θεραπεία.

 

Μετά τη θεραπεία με pen είναι απαραίτητες ειδικές προφυλάξεις;

 

 • Σε όλες τις θεραπείες ανάπλασης του δέρματος καλού κακού είναι απαραίτητη η χρήση αντηλιακής κρέμας.
 • Απαγορεύεται το ξύσιμο του προσώπου με τα νύχια κυρίως τις πρώτες ημέρες, γιατί σ’ αυτά κρύβονται μικρόβια και δεν θέλουμε να επιμολυνθεί το πρόσωπό σας.
 • Οι μέθοδοί μας δεν επιμολύνουν, γιατί ό,τι χρησιμοποιείται από εμάς είναι μίας χρήσεως ή ακόμα και κάποια μηχανήματα έχουν την ικανότητα και αποστείρωσης της περιοχής. Ποτέ δε είχαμε μολύνσεις, απλά προειδοποιούμε για τα νύχια και τα ξυσίματα. Γιατί η σχολαστικότητα, η πειθαρχία και η πρόληψη είναι κανόνες αυτοπροστασίας της υγείας. Ο καλύτερος πελάτης είναι ο ενημερωμένος

 

ΤΩΡΑ ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ CLUB ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

ΚΕΡΔΙΣΕ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΑΝΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ

ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ