ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΕ

PLASMA TECHNOLOGY

 

To original PlasmaPen

είναι ένα επαγγελματικό

καιστιβαρό πολυμηχάνημα

 

Αμέσως αποκτάτε μία φρέσκια, ξεκούραστη και νεανική εμφάνιση

 

Κατ’ αρχήν να εξηγήσουμε τι είναι το «πλάσμα». Πρόκειται για μία ενεργειακή μορφή της ύλης, που δεν μοιάζει να είναι ούτε αέρια, ούτε υγρή, ούτε και στερεή! Επιστημονικώς είναι τεκμηριωμένη η ύπαρξη και το αποτέλεσμα του πλάσματος.

Το plasma είναι μία εξαιρετική μέθοδος θεραπείας. Μια θαυμαστή πινελιά ομορφιάς. Αφανίζει μερικώς ή ολικώς τις φθορές και τα σημάδια του χρόνου.

Πρόκειται για μία νέα, εξελιγμένη, καινοτόμα τεχνολογία. Στην ουσία έχουμε μπροστά μας μία μικροσκοπική γεννήτρια πλάσματος, η οποία αφανίζει από το πρόσωπο και το σώμα την προκύπτουσα με το χρόνο «περίσσεια» δέρματος, δηλαδή ότι είναι αντιαισθητικό.

Στην πραγματικότητα, η άκρη του εργαλείου χειρός,χωρίς να ακουμπά στο δέρμα, επιτυγχάνει σημειακές επεμβάσεις στην επιδερμίδα. Οι βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος δεν επηρεάζονται. Στην ουσία εξαχνώνει αντιαισθητική περίσσεια ιστού. Σύμφωνα με τις επιστήμες της φυσικής και της χημείας, εξάχνωση λέγεται η μετατροπή στερεάς ύλης σε αέρια. Για να συμβεί εξάχνωση πρέπει να παραχθεί plasma που είναι μία τέταρτη μορφή της ύλης και αυτό συμβαίνει στον μικροσκοπικό χώρο της ατμόσφαιρας, που βρίσκεται μεταξύ της μύτης του μηχανήματος και του δέρματος που θέλουμε να διορθώσουμε. Στην ουσία πρόκειται για ένα παιχνίδι μεταξύ ενέργειας (ελεύθερα ηλεκτρόνια-φωτόνια) και ύλης, (παραχθέν πλάσμα και ιστός προς εξαφάνιση).

Αν αναλύσουμε την μικροσκοπική υφή του πλάσματος, γιατί μιλάμε για  νανοεπίπεδο, πρόκειται για ένα θερμικό νανονέφος, χαμηλής πίεσης, αφού είναι εντελώς αραιό.

Στην πραγματικότητα με την εξέλιξη της νανοεχνολογίας, φαίνεται να είναι το PlasmaPenεξέλιξη του γιγαντιαίου Argon-DyeLASERπου είχαμε στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Αυτά βέβαια δεν σας ενδιαφέρουν, γράφτηκαν όμως εδώ, ως όφειλα, λόγω γνώσης του αντικειμένου ως ακτινοθεραπευτής, πέραν από βελονιστής, για να καταδείξω πως πρόκειται για προϊόν υψηλής τεχνολογίας με απόλυτες επιστημονικές τεκμηριώσεις.

Αυτή η παρέμβαση με το μηχάνημα PlasmaPen αρκεί για να αφαιρεθεί το ανεπιθύμητο δέρμα και να υπάρξει και σύσφιξη του δέρματος. Το μόνο τίμημα είναι η μερική και στιγμιαία αίσθηση της θερμότητας, καθώς και τα πρόσκαιρα εμφανιζόμενα κακαδάκια που φεύγουν σε περίπου μία εβδομάδα. Αυτά καλύπτονται με μακιγιάζ και απαγορεύεται να τα ξύσετε, για να φύγουν, αλλά κάνετε υπομονή μέχρι να φύγουν από μόνα τους. Το ξύσιμο απαγορεύεται, γιατί το δέρμα κάτω από τα κακαδάκια είναι ευαίσθητο στο στάδιο της ιστογέννησης και μπορεί το βίαιο ξύσιμο να επιφέρει μικροουλές. Γι’ αυτό αφήστε η συνεχιζόμενη επούλωση να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Στο τέλος πάντως  επέρχεται ο ενθουσιασμός, γιατί είναι εμφανής ακόμη και με μία θεραπεία η ανύψωση, η λάμψη, η σφριγιλότητα και η σύσφιξη του δέρματος στην περιοχή που έγινε η ήπια παρέμβαση.

Στο πεδίο θεραπείας το περίσσευμα δέρματος αφανίζεται (εξαχνώνεται) κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Before and after concept photo of a young woman’s face

Το άτομο μπορεί να επανέλθει στη δουλειά αμέσως μετά τη θεραπεία, επικαλύπτοντας την περιοχή με μακιγιάζ και αντηλιακή κρέμα πάνω σ’ αυτό. Μπορεί η περιοχή να επικαλυφτεί επίσης και με μεγάλα γυαλιά ηλίου.

Η γκάμα ενδείξεων είναι ευρεία και επομένως πολλές νεαρές, αλλά και ηλικιωμένες γυναίκες, καθώς και άνδρες είναι υποψήφιοι πελάτες. Δεν έχει την ταλαιπωρία των επεμβάσεων και είναι σχεδόν ανώδυνη ή γίνεται ανώδυνη χωρίς την αίσθηση της παρέμβασης, με τη χρήση αναισθητικής κρέμας.

Η τελευταία εξέλιξη του μηχανήματος πλάσματος είναι, ότι αυτά εφοδιάστηκαν με μικρορεύματα και με την τεχνολογία χαμηλών συχνοτήτων, τα οποία γίνονται επιταχυντές της αναγέννησης του δέρματος.

Ουλές δεν παρατηρούνται, γιατί το τόξο πλάσματος, εν είδει μικροσκοπικού κεραυνού, αφορά μόνο ην επιδερμίδα και όχι τις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος. Φυσικά αυτό αφορά μόνο το original μηχάνημα παραγωγής πλάσματος και όχι τα φθηνά αντίγραφα.

Πρακτικώς το plasma είναι στα χέρια των ιατρών, ένας αφανιστής των σημαδιών που επιφέρει ο χρόνος στην όψη του ανθρώπου. Κανείς δεν θέλει να χάσει το σφρίγος του σώματος και τη λάμψη του δέρματος του προσώπου και των χεριών του. Βεβαίως η φθορά και το τέλος είναι αναπόφευκτα, όμως εμείς μιλάμε για μερική επαναφορά και ικανοποιητικές χρονοκαθυστερήσεις. Και μόνονα κερδίσει κανείς μία δεκαετία ή κάτι περισσότερο, είναι μεγάλη νίκη!

  Φέρνουμε επομένως στο προσκήνιο τη χαρά και την αισιοδοξία και τη δυνατότητα να αγάλλεται η ψυχή και να γεμίζουν ζωή και ενέργεια οι μπαταρίες του σώματος.

Η ανακτηθείσα χαμένη μέσα στον χρόνο ομορφιά, δίνει το κουράγιο για καλύτερη ζωή, δημιουργεί αυτοσεβασμό, ελπίδα και φωτισμένη συνέχιση της ζωής. Επομένως παρατηρούνται προϋποθέσεις ποιοτικής και ποσοτικής ζωής. Αν λοιπόν αυτό δεν είναι θαύμα, τότε τι άλλο είναι;

Επομένως βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα, πως ενεργώντας μόνο στην επιφάνεια του δέρματος, χαρίζουμε αυτό το κάτι που κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους και ευτυχισμένους.

Ελάτε λοιπόν σε ένα ειλικρινές ραντεβού ενημέρωσης και αφού δούμε μακροσκοπικά το πρόβλημά σας, θα σας ενημερώσουμε επαρκώς για το τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς προσωπικά. Χωρίς κόστος και χωρίς καμία δέσμευση θα πάρετε τις απαντήσεις που θέλετε και θα φύγετε.

Σε ποιές περιπτώσεις χρησιμοποιούμε την εξειδικευμένη τεχνολογία του πλάσματος;

 

 1. Αναίμακτη και ήπια περιποίηση βλεφάρων, χωρίς τομές και ράμματα (βλεφαροπλαστική)
 2. Facelift (λίφτινγκ προσώπου)
 3. Ρυτίδες –πόδι της χήνας
 4. Ρυτίδες άνω χειλέων (κάθετες γραμμές καπνιστών)
 5. Ανύψωση δέρματος και απάλυνση εγκάρσιων πτυχών λαιμού
 6. Ουλές ακμής και υπό προϋποθέσεις ενεργός ακμή
 7. Πτυχές αυτιών
 8. Υπερκερατώσεις
 9. Αφαίρεση κηλίδων
 10. Ξανθελάσματα
 11. Υπό προϋποθέσεις εξαφάνιση μικρών επιφανειακών αιμαγγειωμάτων
 12. Μερικό ομφαλολίφτινγκ
 13. Βελτίωση λευκών ραγάδων
 14. Υπό προϋποθέσεις αφαίρεση και άλλων βλαβών
 15. Αφαίρεση κρεατοελιών και κόκκινων ελιών

Πως λειτουργεί η θεραπεία πλάσματος

 

Ο γιατρός δεν ακουμπά με το pen το δέρμα, αλλά το ελέγχει , ώστε να είναι η άκρη του σε απόσταση 0,5-1 mm από αυτό. Άλλωστε αν το ακουμπήσει σταματά το μηχάνημα να δουλεύει.

Το pen καταλήγει σε οξυκόρυφο άκρο. Μεταξύ αυτού του άκρου και του δέρματος, σημειακά και νανομετρικά με το πάτημα ενός κουμπιού δημιουργείται το plasma, δηλαδή η τέταρτη κατάσταση τη ύλης. Το φαινόμενο αυτό επιτυγχάνεται με τη διαμεσολάβηση του ιονισμένου αέρα.

Αυτή η φωτεινή θερμική αντίδραση είναι απειροελάχιστη και στην φυσική ονομάζεται σημειακή μεταφορά ενέργειαςκαι εξαντλείται σε ένα σημείο της στοχευμένης επιδερμίδας, δηλαδή δεν μπαίνει στους βαθύτερους ιστούς του δέρματος και δεν προκαλεί ουλές.

Τη στιγμή της δημιουργίας του πλάσματος, εάν είχαμε ένα δυνατό μεγεθυντικό φακό, θα είχαμε την αίσθηση δημιουργίας στιγμιαίου και μικροσκοπικού κεραυνού!

Σε μακροσκοπικό επίπεδο, αυτός ο χειρισμός του pen εξαφανίζει (εξατμίζει, εξαχνώνει) τις ατέλειες του δέρματος και συμμαζεύει το περίσσευμα δέρματος, που προέρχεται κυρίως από τη γήινη βαρύτητα και ως συνέπεια της όρθιας θέσης του ανθρώπου, αλλά και σαν αποτέλεσμα κληρονομικών και περιβαλλοντικών παραγόντων.

Οι ρυτίδες, οι ανοικτοί πόροι εν είδει κρατήρων και οι ουλές της ακμής βελτιώνονται επίσης με άλλο χειρισμό του ίδιου μηχανήματος. Ειδικότερα εμείς που είχαμε για 13 έτη (1987-1999) μεγάλου όγκου και δυνατοτήτων Argon-DyeLASERαυτά τα σύγχρονα στυλό ενέργειας, είναι στα μάτια μας, απλώς ευέλικτες και ήπιες λύσεις για αποκατάσταση της ομορφιάς. Αυτή η εξειδικευμένη και αναίμακτη επέμβαση, δεν έχει ούτε το 30% της ταλαιπωρίας που έχει μία οδοντιατρική παρέμβαση.

Ο πελάτης μετά τη θεραπεία μπορεί να επιστρέψει στη δουλειά του.

Το μόνο που θα έχει για 3-7 ημέρες είναι κάτι κακαδάκια, που θα πέσουν μόνα τους χωρίς θεραπευτική παρέμβαση. Δεν επιτρέπεται κανείς να τα απομακρύνει με τα νύχια του. Γιατί διακόπτει τη διαδικασία της επούλωσης και μπορεί να επιφέρει παρενέργειες.

Σε μερικούς μπορεί να δημιουργηθεί παροδικό και μικρής έκτασης οίδημα, που όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με τα χειρουργικά οιδήματα. Αν χρειαστεί θα δοθεί για λίγες ημέρες αποιδηματική αγωγή.

Η πελάτισσα μπορεί για 5-10 ημέρες να φορέσει γυαλιά ηλίου και για αρκετό καιρό να βάζει πάνω από το μακιγιάζ και καλό αντηλιακό.

Γενικώς δεν υπάρχουν παρενέργειες τουλάχιστον με τη χρήση του πρωτότυπου μηχανήματος, γιατί η παρέμβαση είναι μικρής έκτασης, επιφανειακή και μικροσκοπική, που μοιάζει με τελείτσες του γραπτού λόγου. Δηλαδή η εφαρμογή δεν είναι συνεχής, ως μία γραμμή και γι’ αυτό η επούλωση είναι ομαλή.

Για να έχει κάποιος πρόβλημα, θα πρέπει να μην είναι πειθαρχημένος πελάτης και να ξύνει συνεχώς την περιοχή εφαρμογής της μεθόδου. Επίσης να άφησε την τύχη του σε χειριστή μη γιατρό, με μηχάνημα φθηνό, μαϊμού.

Για να μην είναι επώδυνη η εφαρμογή, πασαλείβουμε την περιοχή με αναισθητική κρέμα. Απλά χρειαζόμαστε ένα πρόσθετο χρόνο δράσης της κρέμας 40΄-50΄.

Ο χρόνος της θεραπείας κυμαίνεται μεταξύ 10 και 40 λεπτών της ώρας, ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας και την έκταση του προβλήματος.

Οι θεραπείες που χρειάζονται συνήθως είναι 1 έως 3, σπανιότερα χρειάζεται τέταρτη. Οι περισσότεροι πελάτες είναι ευχαριστημένοι με 1-2 συνεδρίες και επανέρχονται για τόνωση μετά από 1-2 έτη για ακόμη μία συνεδρία.

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ Η ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ – Ο ΠΕΛΑΤΗΣ

 

 1. Θεραπεία χαμηλού ρίσκου
 2. Χωρίς ουλές και νυστέρι
 3. Εξοικονόμηση χρήματος
 4. Σχεδόν ανώδυνη ή εντελώς ανώδυνη θεραπεία
 5. Μακρόχρονα αποτελέσματα
 6. Χρόνος εφαρμογής αναισθητικής κρέμας λιγότερο της μίας ώρας
 7. Χρόνος εφαρμογής της θεραπείας λιγότερο των 50΄.
 8. Καμία επιβάρυνση του δέρματος, μόνο επιφανειακή και μάλιστα σημειακή θερμική αντίδραση
 9. Συνολικός αριθμός συνεδριών αναλόγως 1-4
 10. Ηλικίες εφαρμογής του Plasmapen, από 10 έως 85 ετών!

 

Σημείωση

Ελάχιστες περιπτώσεις μη εφαρμογής σε σχέση με τις χειρουργικές επεμβάσεις, όπου αρκετά περιστατικά κρίνονται απορριπτέα, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας.