ACULIFT

Χωρίς ενέσεις

Χωρίς χειρουργικούς χειρισμούς

Χωρίς χημικές ουσίες

ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ

 ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ

 

Εδώ φαίνεται η δεξιοτεχνία, η ικανότητα, ο ζήλος

και η εμπειρία του γιατρού

 

 

Από το 1975 στο Βερολίνο και από το 1981 στη Θεσσαλονίκη ερευνούμε τον βελονισμό και θεραπεύουμε με αυτόν. Για δεκαετίες χρησιμοποιούμε το φυσικό λίφτινγκ με βελόνες. Τώρα όμως εμείς αλλάξαμε τη μεθοδολογία και την εξελίξαμε, αφού εφαρμόζουμε τρία διαφορετικά μεγέθη λεπτών βελονών και τρεις διαφορετικές τεχνικές συγχρόνως. Οι βελόνες είναι λεπτές και μίας χρήσεως.

 

Needlingtherapy

Χωρίς μηχάνημα

 

Με λίγα λόγια με τον τριπλό συνδυασμό αξιοποιούμε όλες τις δυνατότητες του κινεζικού βελονισμού. Η κάθε συνεδρία διαρκεί μία ώρα. Τη διαφορά την αισθάνεται κανείς ήδη από την πρώτη στιγμή, αλλά η μέθοδος δουλεύει επάνω του για μέρες, εβδομάδες και μήνες βελτιώνοντας τους υποκείμενους ιστούς και τις λειτουργίες αυτών. Το δέρμα ανταποκρίνεται στη διέγερσή μας και αυτοβελτιώνεται.

Η αλλαγή είναι λοιπόν εμφανής από την αρχή και ολοένα η μορφή βελτιώνεται, χωρίς όμως να αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Η φρεσκάδα, η λάμψη, η ενυδάτωση των ιστών του προσώπου και η νεανικότητα των χαρακτηριστικών δίνουν «αέρα στα πανιά» του ατόμου που θέλει να αφιερώσει χρόνο και φροντίδα για την ανανέωσή του. Ψυχικά και σωματικά πλέον πετά και είναι το άτομο ευτυχισμένο.

Το μόνο μειονέκτημα είναι η ελάχιστη πιθανότητα να κάνει κανείς μία μικρή μελανιά που θα φύγει τις επόμενες ημέρες και που μπορεί όμως να επικαλυφτεί με μακιγιάζ. Οι μελανιές δεν είναι επικίνδυνες για τον οργανισμό. Αντίθετα παλιά έπαιρναν αίμα από τη φλέβα και το εμφύτευαν στους ιστούς για να αφυπνίσουν τον οργανισμό και να τον αναγκάσουν να αυτοϊαθεί. Εξέλιξη αυτής της τεχνικής είναι σήμερα η μέθοδος prp.

Η μεθοδολογία αυτή μπορεί να εφαρμοσθεί όλες τις εποχές του χρόνου, τόσο σε γυναίκες, όσο και σε άνδρες.

Το ACULIFT πέραν της εμφάνισης βελτιώνει και τον ψυχισμό, λόγω της αύξησης των ενδορφινών και της συνάφειας του προσώπου με την κεφαλή και με τα εγκεφαλικά κέντρα.

Οι συνεδρίες κυμαίνονται ανάλογα με την έκταση του προβλήματος του προσώπου από έξι μέχρι δώδεκα, με συχνότητα της θεραπείας μία φορά το μήνα. Μία ή δύο θεραπείες το χρόνο διασφαλίζουν τη μονιμότητα των αποτελεσμάτων.

Το ACULIFT  μπορεί να συνδυαστεί στο ίδιο χρονικό διάστημα, όχι όμως στην ίδια συνεδρία, με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία και ειδικότερα με αυτόλογημεσοθεραπείαPRP ή με microneedling με αυθεντικό dermapenή και με LASERLIFT. Επίσης με το μηχάνημα plasmapen, που είναι ένας άλλος πυλώνας στην υπηρεσία της ομορφιάς, αφανίζονται οι όποιες βλάβες του δέρματος του προσώπου και το άτομο αλλάζει!

Κάθε άτομο έχει τις δικές του επιδιώξεις. Εμείς κάνουμε αυτό που πρέπει και δεν είμαστε άκαμπτοι στις απόψεις μας.

Οφείλουμε να εξηγήσουμε τα πλεονεκτήματα κάθε μεθόδου και τους πιθανούς συνδυασμούς, αφήνοντας στο άτομο να τα σκεφθεί όλα αυτά και να αποφασίσει εν ψυχρώ, τις επόμενες ημέρες στο σπίτι του.

 

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Σας αφορά

 

Σύμφωνα λοιπόν με τα αρχαία και σύγχρονα πρότυπα, η αισθητική ιατρική ασχολείται με την εξωτερική εμφάνιση, χωρίς να παραβλέπει την εσωτερική ψυχική αρμονία και τη μακροημέρευση.

Χωρίς λοιπόν τον αισθητικό και τον ψυχοεξισορροπιστικό βελονισμό η αισθητική ιατρική είναι ατελής.

Γιατί ο άνθρωπος έχει στην πραγματικότητα δύο πόλους και δύο νοητούς άξονες διαφορετικής φοράς, που πρέπει  αυτοί να είναι σε πλήρη αρμονία μεταξύ τους για να είναι και να φαίνεται αυτός ευτυχισμένος. Αυτοί οι άξονες είναι ο ψυχοσωματικός και ο σωματοψυχικόςαντιστοίχως. Ο ένας πόλος επηρεάζει τον άλλον και όσο ζει ο άνθρωπος αυτοί βρίσκονται συζευγμένοι. Χωρίζουν μόνο με το τέλος της περιπέτειας στη γη.

Στην πράξη όλα συνδέονται μεταξύ τους. Άλλο η οξυγόνωση και άλλο η οξείδωση. Η πρώτη φέρνει τη ζωή και η δεύτερη την καταστροφή.

Η γήρανση ξεκινά από την ηλικία των 25 ετών! Όπως είπε και ο Ηράκλειτος: «Τα πάντα ρει». Ο άνθρωπος αλλάζει. Εμείς θέλουμε έστω μερικώς να το αναστρέψουμε αυτό. Γιατί η ομορφιά και η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό. Γι’ αυτό κάνετε καλά που θέλετε να φροντίσετε τον εαυτό σας, χωρίς να μπείτε σε μπελάδες και περιπέτειες.

Οι μέθοδοι που σας προτείνουμε δεν εγκυμονούν κινδύνους μη αναστρέψιμης βλάβης της υγείας σας. Είναι καθόλα φυσικές και φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Άλλωστε ό,τι κάνετε για τον εαυτό σας, μόνο αυτό σας ανήκει, τα άλλα είναι των κληρονόμων. Όμως κυρίες και κύριοι ξεκινήστε νωρίς να φροντίζετε τον εαυτό σας, για να προχωρήσετε στο μέλλον και να φτάσετε μακριά ικανοποιημένοι και ευτυχισμένοι, όταν θα βλέπετε το είδωλό σας στον καθρέπτη της πραγματικότητας.

Τη βιολογική ηλικία τη δείχνουν το πρόσωπο, τα χέρια και η περπατησιά! Γι’ αυτό ελάτε σε εμάς που έχουμε τη γνώση, τα μέσα, τη θέληση και την αφοσίωση για αυτά τα ιδανικά. Η δική σας χαρά είναι η δική μας επιβράβευση.